Някои хора просто са родени с умението да флиртуват. Това

...
 
 
Някои хора просто са родени с умението да флиртуват. Това
Коментари Харесай

7 изпитани флирт – трика, за да привлечете всеки мъж

 

 

Някои хора просто са родени с умеенето да флиртуват. Това за тях е нещо като ставането сутрин; те просто знаят по какъв начин да го създадат, до момента в който въпреки това, някои просто не го умеят, колкото и да се пробват.

 

Вашите опити за флирт постоянно са тромави или момент откакто сте пробвали, към този момент се чувствате неловко. Просто не можете да намерите верните думи. Или от време на време просто не сте задоволително смели, изключително в случай че сте срамежлива по природа и ви е мъчно да се отпуснете пред непознати.

Но имаме положителни вести за вас.

Не позволявайте на неналичието на убеденост да ви попречи да се свържете с някой, който харесвате. Ако се чудите по какъв начин другите могат да го вършат толкоз елементарно, това не е чак толкоз комплицирана просвета. И ти го имаш в себе си. Просто би трябвало да освободиш своята флиртуваща вътрешна богиня и да вярваш повече в себе си.

Ето няколко съвета, които несъмнено ще оказват помощ да се отпуснеш и да освободиш този флиртуващ гений, който имаш прикрит надълбоко в себе си, на който никой мъж не може да устои:

 

Направете му комплимент

Мъжете също обичат да им вършат похвали, тъй че не си мислете, че не го правят оценка. Кой понякога не желае да чуе, че наподобяват добре? Това е съвършен подтик на егото за всеки жив човек, както за дамите, по този начин и за мъжете, тъй че не мислете, че са изключения. Ако по някакъв случай той има потребност от мнение за неговата да кажем, нова риза, не забравяйте да му извършите комплимент, с цел да го накарате да се почувства секси. Там несъмнено ще спечелите точки.

 

Използвайте комизъм

Хуморът е може би най-силното оръжие, което дамите имат, с цел да съблазнят всеки мъж. Можете да им вършиме похвали, можете да се усмихвате, само че в случай че не знаете по какъв начин да се забавлявате за своя сметка или на някой различен, тогава не сте толкоз занимателни и респективно, не толкоз забавни. Хуморът е доста ефикасен метод за флирт, тъй като в реалност можете да кажете нещо, което в действителност имате поради, на смешка и да видите по какъв начин той реагира на казаното от вас.

 

Езикът на тялото е ваш другар

Дръжте непрекъснат контакт с очите. Езикът на тялото е най-хубавото нещо, което имате и най-хубавият метод, по който можете да накарате мъжа да се привърже прочувствено към вас. Очите са прозорци към душата. Можете да разберете какъв тъкмо е индивидът, единствено като го погледнете в очите. Така че, в случай че желаете да му дадете ясно, че го харесвате, поддържайте зрителен контакт и той ще го разбере, рано или късно.

 

Не прекалявайте

И с флиртът, както и с множеството неща, не трябва да се прекалява. Знайте къде е границата. Нито един мъж няма да се впечатли от жена, която се старае прекалено много. Това ще сътвори неуместна обстановка и резултатът ще бъде изцяло противопоставен на флирта. Бъдете деликатни с избора си на диалог и не приемайте всичко, което всички ви споделят безусловно. Не разкривайте незабавно всичко за себе си. Доза тайнственост постоянно е добре пристигнала.

 

 

Усмихвайте се

Едва ли е загадка, че усмивката е най-лесният метод да флиртувате. Никой не може да остане апатичен към красивата усмивка и всяка усмивка е красива по собствен личен метод. Това е изцяло елементарно и всяко момиче знае да го употребява. И най-хубавото е, че е изцяло почтено. Като се усмихвате, вие не се ангажирате с нищо, тъй като усмивката може да се пояснява като учтива или флиртуваща. Така че, не се опасявайте да се усмихнете на индивида, който желаете да съблазните. Вероятно ще одобри намека и ще играе дружно.

 

Случайно го докоснете

Докосването е най-хубавият знак, че харесвате някого. Навлизате в неговото персонално пространство и влизането в персоналното пространство значи, че желаете нещо малко повече от просто другарство. Освен това би трябвало да внимавате къде да го докоснете. Неговата ръка, рамо или „ инцидентното “ допиране на косата е добре.  Но и тук бъдете деликатна, тъй като нали не желаете да се окажете обезверена и настойчива.

 

 

Предложете да прекарвате време дружно

Това е като открита покана за флирт. Харесвате го и сте му загатнали, че желаете да прекарате още малко време с него. Може би би трябвало да опитате това по време на диалог. Ако говорите за някаква активност, пробвайте се да го попитате дали той би желал да вършиме дружно това, за което говорихте. Опитайте се да го визиите като занимателен метод за превозване на време дружно без никакви ограничавания. Не желаете да го изплашите, като се държите по този начин, като че ли желаете ангажимент незабавно. Правете малко по малко.

Вижте още ⤵️

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР